در واتس اپ، اگر شما با کاربر دیگری مشکل داشته باشید، ممکن است شماره شما را مسدود کند، این امکان برای شما نیز فراهم شده است. در حالی که هیچ شیوه مطمئن و صددرصدی وجود ندارد که بگوید شماره شما مسدود شده است (واتس به دلایل امنیتی این موضوع را فاش نمی کند)، برخی علائم و نشانه هایی وجود دارندکه اگر شک داشته باشید که شماره شما مسدود است می تواند به شما کند تا شک شما به یقیق بپیوندد. این مقاله به شما نحوه دنبال کردن این علائم و نشانه ها مبنی بر اینکه آیا شما در واتس اپ توسط یک کاربر بلاک شده اید را آموزش می دهد.



ادامه مطلب


درباره : وب و اینترنت , آموزش , مقالات گوناگون ,
برچسب ها : واتساپ , آموزش , ترفند ,
بازدید : 36
[ سه شنبه 02 دي 1399 ] [ 11:27 ] [ نویسنده : سهیل رایانه ] | نظرات ()

وقتی کسی شما را در یک عکس اینستاگرام تگ می کند، آن عکس در پروفایل شما در جایی به نام Photos of You اضافه می شود. اگر صفحه اینستاگرام شما عمومی است، هر کسی با مراجعه به پروفایل شما و ضربه روی این آیکن (عکس های شما) می تواند این عکس ها را مشاهده کند. در حالیکه نمی توان از تگ کردن عکس هایتان توسط کاربران و دوستان خود جلوگیری کنید، اما می توانید اضافه شدن و یا نشدن عکس ها به آیکن Photos of You خود را تحت کنترل داشته باشید.در ادامه با سهیل رایانه همراه باشید تا در این مقاله نحوه دیدن عکس های شما، افزودن عکس های جدید، مخفی کردن عکس هایی که می خواهید از چشم بقیه دور باشند و کنترل عکس هایی که به صورت خودکار به این آیکن اضافه می شوند را به شما عزیزان آموزش دهیم.



ادامه مطلب


درباره : وب و اینترنت , آموزش ,
برچسب ها : ترفند , اینستاگرام ,
بازدید : 33
[ سه شنبه 02 دي 1399 ] [ 11:6 ] [ نویسنده : سهیل رایانه ] | نظرات ()



.: Weblog Themes By SlideTheme :.